Baroul București. Invitație de participare la training-ul online organizat de Asociația Pro Refugiu

20 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 166

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat un comunicat privind organizarea, de către Asociația Pro Refugiu, în parteneriat cu organizațiile Center for the Study of Democracy Bulgaria și Centre for European Constitutional Law Grecia, a două training-uri, în cadrul proiectului „Training lawyers, prosecutors, judges to ensure better rights protection for migrants and refugees victims of human trafficking”, în perioada 11-12 iunie 2020, respectiv 18-19 iunie 2020.

Grupul țintă al evenimentului este reprezentat de către avocați, judecători și procurori din România, Bulgaria și Grecia.

De asemenea, pentru avocații din cadrul Baroului București au fost rezervate un număr de 7 locuri pentru training-ul din perioada 11-12 iunie 2020 și 16 locuri pentru training-ul din 18-19 iunie 2020.

Termenul până la care pot fi depuse formularele de înregistrare este data de 2 iunie 2020, prin transmiterea acestora pe adresa de e-mail a Asociației Pro Refugiu: [email protected]

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Adresa Judecătoriei Sectorului 1 București privind accesul avocaților

Baroul București. Invitație de participare la training-ul online organizat de Asociația Pro Refugiu was last modified: mai 20th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter