Baroul București. Invitație de înscriere la Stagiul Internațional Paris

28 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 252
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat o invitație de înscriere la Stagiul Internațional (le Stage International), organizat de Baroul Paris, în perioada 5-27 octombrie 2020 (8 săptămâni). Programul este dedicat tinerilor avocați străini, vorbitori de limbă franceză.

De asemenea, anul acesta va avea loc și o versiune a programului în limba engleză, care se va numi Programul Internațional (International Program) și care va avea loc în perioada 4 mai-26 iunie 2020 (8 săptămâni).

Pentru a fi selectați în cadrul acestor programe, candidații trebuie să fie membri ai Baroului, să aibă sub 40 de ani, să beneficieze de o asigurare de răspundere civilă profesională și să cunoască temeinic limba franceză pentru Stagiul Internațional sau limba engleză pentru Programul Internațional.

Data-limită până la care pot fi trimise dosarele de candidatură este 11 mai pentru Stagiul Internațional și 9 martie pentru Programul Internațional.

Dosarele de candidatură trebuie să conțină următoarele documente:

  •  Pentru Stagiul Internațional : CV redactat în limba franceză, scrisoare de motivație, redactată în limba franceză, o fotografie, o copie de pe pașaport și o adeverință care să ateste calitatea de avocat (din anul curent);
  •  Pentru Programul Internațional: CV redactat în limba engleză, scrisoare de motivație, redactată în limba engleză, o fotografie, o copie de pe pașaport și o adeverință care să ateste calitatea de avocat (din anul curent).

Invitația poate fi vizualizată, apăsând aici.

 

Pentru detalii suplimentare, accesați sursa informației.

Sursa informației

Baroul București. Invitație de înscriere la Stagiul Internațional Paris was last modified: februarie 28th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter