[Termen-limită nou] Baroul București invită avocații să primească în practică auditori de justiție

4 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1397
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 4 noiembrie 2016: Termen-limită nou

Baroul București invită formele de exercitare a profesiei de avocat să sprijine efectuarea practicii auditorilor de justiție în cadrul programului de îmbunătățire a dialogului dintre magistrați ș‎i corpul profesional al avocaților, având ca obiect aducerea la cunoștința viitoriilor magistrați specificul activității din avocatură.

Astfel, potrivit comunicatului de astăzi, 4 noiembrie 2016, avocații sunt rugați să își exprime disponibilitatea de a asigura desfășurarea stagiului de practică în cadrul formei dumnealor de exercitare a profesiei, până la data de 7 noiembrie 2016, la adresa de e-mail: elena.hî[email protected]

Campanie Craciun UJmag 2020

Având în vedere Protocolul încheiat între UNBR și INM având ca obiect cooperarea între cele două instituții în vederea desfășurării practicii avocațiale a auditorilor de justiție, cursanți ai INM, și ca urmare a adresei UNBR înregistrată la Baroul București sub nr. 9882/R/06.10.2016, Baroul București invită avocații să își exprime, până în data de 9 octombrie 2016, disponibilitatea de a asigura desfășurarea stagiului de practică în cadrul formei dvs. de exercitare a profesiei, la adresa de e-mail: elena.hîrdă[email protected]ști.ro.

De asemenea, avocații sunt rugați să precizeze:

– numele și prenumele îndrumătorilor și numărul de auditori care poate fi primit în practică  și îndrumat efectiv (conform regulamentului, maxim doi auditori de justiție la un îndrumător), având în vedere că îndrumător poate fi numai un avocat definitiv cu vechime în profesie de cel puțin 8 ani. În acest scop, vor fi avuți în vedere numai îndrumătorii care pot asigura în mod efectiv activitate de îndrumare;

– domeniul preponderent de activitate/specializare al formei de organizare a profesiei;

– adresa completă, telefon, fax, email, la care formă de exercitare a profesiei își desfășoară în mod real și efectiv activitatea;

– acceptul formelor de exercitare a profesiei privind colaborarea și în anul 2017 (numai în cazul celor care au mai  participat la această acțiune)

Pentru anul 2017 această activitate a fost planificată în perioada 16 ianuarie – 12 februarie 2017.

Baroul București aduce la cunoștință membrilor săi că va face demersuri pentru că activitatea îndrumătorilor auditorilor de justiție în cadrul proiectului mai sus amintit, să fie evaluată și punctată că activitate de pregătire profesională.

Sursa informației

[Termen-limită nou] Baroul București invită avocații să primească în practică auditori de justiție was last modified: noiembrie 4th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter