Baroul București. Înscrieri la concursul internațional de pledoarii „Premiul Mario Stasi 2021”

29 oct. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 137

Baroul București informează că Baroul Paris și Conferința Baroului Paris invită avocații interesați să participați la concursul de pledoarii internațional francofon „Premiul Mario Stasi 2021”, a cărui finală va avea loc în data de 25 noiembrie 2021.

Astfel, concursul de pledoarii reprezintă un omagiu pentru apărarea apărării si a avocaților aflați în pericol, iar laureatul concursului va primi „Premiul MARIO STASI”, în timp ce cel de-al doilea laureat al concursului va câștiga un „Premiu OHADA”, oferit de către Conferința Barourilor din spațiul OHADA.

În acest sens, la concurs pot participa avocații care au sub 40 de ani, care își exercită profesia de mai puțin de 10 ani și care se pot exprima fluent în limba franceză. Candidaturile pot fi trimise pe adresa de e-mail [email protected] până la data de 8 noiembrie 2021.

De asemenea, persoanele care doresc să se înscrie la acest concurs trebuie să susțină un discurs de maximum 10 minute, primele șase cele mai bune discursuri selectate urmând a fi susținute în cadrul finalei, ce va avea loc joi, 25 noiembrie 2021, în cadrul evenimentelor desfășurate cu prilejul Festivității de Deschidere a anului juridic al Baroului Paris.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Baroul București. Selecție pentru furnizarea de servicii de evaluare și implementare GDPR

Baroul București. Înscrieri la concursul internațional de pledoarii „Premiul Mario Stasi 2021” was last modified: octombrie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter