Baroul București. Informare privind plata onorariilor din oficiu pentru asistenţă judiciară în materie penală

4 feb. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 304

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București a publicat un comunicat, informându-i pe avocații interesați că au fost alocate, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară în materie penală (în dosarele finalizate) aferentă lunilor: martie, aprilie, mai, iunie și iulie 2019.

Astfel, avocații îndreptățiți la plata onorariilor sunt invitați să se prezinte la Baroul București, începând cu data de 4 februarie 2020.

 

Pentru mai multe informații, accesați sursa informației.

Sursa informației

Baroul București. Informare privind plata onorariilor din oficiu pentru asistență judiciară în materie penală was last modified: februarie 4th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter