Baroul București. Informare privind asigurarea resurselor financiare destinate remunerării serviciilor prestate de avocați

9 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 165

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București a publicat un anunț cu privire la poziția Baroului București în legătură cu neîndeplinirea obligațiilor asumate de autoritățile publice pentru asigurarea asistenței judiciare.

Demersurile Baroului București și ale Uniunii Naționale a Barourilor din România privind asigurarea resurselor financiare destinate remunerării serviciilor prestate de avocați nu au fost până în prezent finalizate cu succes, ceea ce a condus la numeroase situații în care avocații desemnați să asigure asistența judiciară au refuzat preluarea unor noi mandate.

Este menționat faptul că orice discontinuitate sau întrerupere a serviciilor de asistentă judiciară afectează dreptul la apărare, garantat cetățenilor prin Constituția României, această consecință nefiind imputabilă profesiei de avocat și organelor de conducere ale acesteia.

Astfel, Baroul București sprijină demersurile efectuate de UNBR, de determinare a autorităților publice să finanțeze activitatea de asistentă judiciară, manifestându-și voința de a susține orice activitate efectuată, individual sau la nivel de profesie, de către avocați, în limita legii, pentru remunerarea activităților prestate în cauzele penale și civile.

Sursa informației

Baroul București. Informare privind asigurarea resurselor financiare destinate remunerării serviciilor prestate de avocați was last modified: august 9th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter