Baroul București. Informare cu privire la stadiul modificării legii profesiei de avocat

2 iul. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 340

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), la data de 2 iulie 2019, Baroul București a informat avocații că Legea pentru modificarea unor dispoziții din Legea nr. 51/1995, privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat a fost adoptată.

Una dintre modificări constă în posibilitatea organizării adunărilor elective ale avocaților din barourile cu peste 2000 de membri în decursul mai multor zile și posibilitatea creșterii numărului de consilieri de la 15 la 21.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Respectiva lege a fost transmisă Președintelui spre promulgare.

Sursa informației

Baroul București. Informare cu privire la stadiul modificării legii profesiei de avocat was last modified: iulie 2nd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter