Baroul Bucureşti. Informare cu privire la aplicarea Legii nr. 129/2019 pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului

16 ian. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 330

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București a publicat adresa trimisă Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) referitoare la aplicarea Legii nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

În ședința din data de 14 ianuarie 2020, Consiliul Baroului București a decis să solicite implicarea Uniunii Naționale a Barourilor din România, după cum urmează:

– Să se inițieze un dialog cu Parlamentul României, prin care să se urmărească modificarea Legii nr. 129/2019;

– Până la data unei eventuale modificări a legii sau adoptării unor norme specifice de către autoritățile publice competente, Uniunea Națională a Barourilor din România să asigure prelucrarea raportărilor primite de la avocați și informarea autorităților competente, în condițiile legii;

– În baza dialogului pe care îl are deja cu autoritățile implicate în aplicarea legii, Uniunea Națională a Barourilor din România să confirme că avocații persoane fizice, indiferent de forma de organizare a profesiei fără personalitate juridică în care își desfășoară activitatea, nu au obligația de a se înscrie la ONPCSB.

 

Pentru mai multe informații, accesați sursa informației.

Sursa informației

Baroul București. Informare cu privire la aplicarea Legii nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului was last modified: ianuarie 16th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter