Baroul București. Informare cu privire la accesul electronic la dosar în cadrul Tribunalului Bucuresti – instrucțiuni de interes pentru avocați

12 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 363

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), la data de 12 iulie 2019, Baroul București a publicat o informare cu privire la accesul electronic la dosar în cadrul Tribunalului București.

Astfel, în scopul creșterii calității actului de justiție și pentru asigurarea unei transparențe sporite a procedurilor judiciare, din data de 10 iulie 2019,  în cadrul Tribunalului București a devenit operațională aplicația „Dosar Electronic” disponibilă publicului pe site-ul http://www.tmb.ro, care facilitează accesul on-line al părților și al reprezentanților acestora la actele dosarului.

Pentru a vă putea autentifica și a avea acces la dosarul în format electronic, este necesar să se comunice instanței adresa de e-mail și numărul de telefon mobil.

Sistemul va fi implementat în dosarele non penale în care Tribunalul București este învestit în primă instanță (ca instanță de fond).

Sursa informației

 

Baroul București. Informare cu privire la accesul electronic la dosar în cadrul Tribunalului Bucuresti – instrucțiuni de interes pentru avocați was last modified: iulie 12th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter