Baroul București. Hotărârea CBB privind eliberarea și evidența delegațiilor în sistem electronic

4 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
563 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 1 februarie 2019, Baroul București a dat publicității Hotărârea nr. 3 a Consiliului Baroului București din 22 ianuarie 2019 privind eliberarea și evidența delegațiilor în sistem electronic.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva hotărâre, astfel cum a fost publicată de către Baroul București:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Hotărârea CBB nr. 3/22.01.2019

Anexa nr. 1

Sursa informației

Baroul București. Hotărârea CBB privind eliberarea și evidența delegațiilor în sistem electronic was last modified: februarie 1st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter