Baroul București. Ghidul orientativ al onorariilor minimale

7 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
423 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a informat avocații despre intrarea în vigoare, la 1 ianuarie 2021, a Hotărârii Consiliului UNBR nr. 82/2020, prin care s-a aprobat „Ghidul orientativ al onorariilor minimale”.

 

Hotărârea Consiliului UNBR nr. 82/2020 poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Informare] Baroul București. Constituirea unei echipe de avocați care să asigure, cu acordul persoanei în cauză, asistența judiciară gratuită pentru avocații care sunt implicați în proceduri judiciare

Baroul București. Ghidul orientativ al onorariilor minimale was last modified: ianuarie 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter