Baroul București. Ghid practic de măsuri în urma instituirii stării de urgență pe teritoriul României

24 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 393

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), marți, 24 martie, Baroul București a publicat un Ghid practic de măsuri în urma instituirii stării de urgență pe teritoriul României, realizat de Ministerul Justiției.

Principalele subiecte, cuprinse în capitolele sale, vizează măsurile adoptate în domeniul Justiției, situația persoanelor aflate în evidența serviciilor de probațiune și a celor aflate în locuri de deținere în subordinea Administrației Naționale a Penitenciarelor, situația valorificării bunurilor indisponibilizate etc.

Inteligența artificială în materie penală

Ghidul practic de măsuri poate fi consultat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Adresa Administrației Naționale a Penitenciarelor privind măsurile dispuse în contextul epidemiologic actual

Baroul București. Ghid practic de măsuri în urma instituirii stării de urgență pe teritoriul României was last modified: martie 25th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter