Baroul București. Forumul de drept al afacerilor (Ediția a X-a) organizat de Asociația Internațională a Avocaților – septembrie 2019 (Viena, Austria)

20 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 224

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București invită avocații la noul forum de drept al afacerilor organizat în perioada 20-21 septembrie 2019 la Viena (Austria) de către Asociația Internațională a Avocaților.

Forumul aflat la ediția a X-a se va axa pe următoarele domenii: e-commerce și economia de platformă, mai precis va viza ultimele tendințe legale și corporative, alături de responsabilitatea managerială.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Nu vor lipsi nici subiectele de discuție tipice Forumului de drept al afacerilor, cum ar fi, de pildă, cele care privesc politica antitrust, concurența neloială, protecția datelor, perspective legale în domeniul dreptului muncii, al dreptului penal și al dreptului societăților.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Fiecare participant care participă la seminar va primi un „Certificat de participare” la sfârșitul evenimentului care le permite să obțină „Credite” pentru „Educație juridică continuă” – „Dezvoltare profesională continuă”.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul oficial al evenimentului.

Sursa informației

 

Baroul București. Forumul de drept al afacerilor (Ediția a X-a) organizat de Asociația Internațională a Avocaților – septembrie 2019 (Viena, Austria) was last modified: august 20th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter