Baroul București. Donație din partea UNBR: Dimitrie Alexandresco – „Explicațiunea teoretică și practică a dreptului civil român”

14 mart. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 441

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 14 martie 2018, Consiliul Baroului București informează avocații despre primirea, din partea Uniunii Naționale a Barourilor din România, a unui exemplar din ediția anastatică a lui Dimitrie Alexandresco – „Explicațiunea teoretică și practică a dreptului civil român”, Ed. Universul Juridic, București, 2017.

Întreaga serie de 14 legate ale acestei lucrări a fost înregistrată în fondul biblioteconomic, date fiind importanța lucrării și interesul cu care a fost așteptată reeditarea sa.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

De asemenea, Uniunea Națională a Barourilor din România a transmis către Biblioteca Baroului București o serie de publicații, cu precădere culegeri de legislație și periodice juridice românești și străine.

Pe această cale, Consiliul Baroului a transmis, în numele avocaților din București, mulțumiri pentru contribuția la dezvoltarea Bibliotecii.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul informării referitoare la donația efectuată de către UNBR, astfel cum a fost publicat de către Baroul București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Baroul București. Donație din partea UNBR: Dimitrie Alexandresco – „Explicațiunea teoretică și practică a dreptului civil român” was last modified: martie 14th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter