[UPDATE: Lista definitivă a candidaturilor validate] Baroul București. Decizia Comisiei privitoare la listele cu candidații validați

4 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 330

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Lista definitivă a candidaturilor validate

Potrivit anunțului publicat pe site-ul Baroului București, a fost publicată lista definitivă a candidaturilor validate de Comisia care a soluționat contestațiile.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru a vedea lista, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Conform unui anunț, pe site-ul oficial al Baroului București, a fost publicată Decizia Comisiei de Organizare și Votare, în legătură cu validitatea candidaturilor depuse.

Precizăm faptul că știrea este legată de Alegerea Organelor de Conducere a Baroului București.

Verificările au fost bazate pe îndeplinirea condițiilor stabilite de Lege, Statut și Regulament.

Astfel, pentru a vizualiza lista, vă invităm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

 

[UPDATE: Lista definitivă a candidaturilor validate] Baroul București. Decizia Comisiei privitoare la listele cu candidații validați was last modified: aprilie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter