Baroul București organizează două cursuri de pregătire pentru avocați definitivi și stagiari

27 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 425

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicatBaroul București organizează în perioada următoare două cursuri de pregătire pentru avocați definitivi și stagiari. 

Pentru fiecare dintre cele 2 cursuri se acordă 5 ore de pregătire profesională. 

1. Primul curs poartă titlul: „O.N.P.C.S.B. Rol, misiune, viziune” și va fi susținut de către procuror Elena Hach, fiind deschis atât avocaților definitivi, cât și stagiarilor.

Cursul se va desfășura în data de 11 mai 2017, în intervalul orar 16:00-18:00 în Sala de festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, et. VI.

Termenul limită până la care se pot face rezervările pentru primul curs este 09 mai 2017, ora 23:59.

Formularul de înscriere poate fi accesat on-line.

2. Cel de-al doilea curs poartă titlul: „Litigii fiscale. Rolul expertizei fiscale și contabile. Alegerea persoanei cu competență în expertiză. Viziunea expertului fiscal asupra infracțiunii de evaziune fiscală” și va fi susținut de către consultantul fiscal Adrian Bența, fiind deschis atât avocaților definitivi, cât și stagiarilor.

Cursul se va desfășura în data de 18 mai 2017, în intervalul orar 14:30-16:30 în Sala de festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, et. VI

Termenul limită până la care se pot face înscrierile este 16 mai 2017, 23:59. 

Formularul de înscriere poate fi accesat on-line.

Numărul de locuri este limitat, anume: 100 de locuri/curs (și puteți verifica numărul de locuri rămase accesând link-urile mai sus atașate).

Baroul București organizează două cursuri de pregătire pentru avocați definitivi și stagiari was last modified: aprilie 27th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter