[UPDATE: Actualizarea cursurilor din luna iunie 2019] Baroul București. Cursuri de pregătire profesională

7 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 4208

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 7 iunie 2019: Actualizarea cursurilor din luna iunie 2019

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București va organiza o serie de cursuri de pregătire profesională, puse la dispoziția avocaților, înscriși în Barou, în mod gratuit și care atrag acumularea de 5 ore de formare profesională, în cazul participării.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

În comparație cu ultimele două cursuri anunțate la finalul lunii mai, între timp, s-a mai aprobat un curs pe care îl vom menționa în continuare.

Astfel, noul curs introdus în programa aferentă lunii iunie este următorul:

– Miercuri, 19 iunie 2019, orele 15.00-17.00, în Sala de Festivitati a Baroului Bucuresti „Avocat Flavius Teodosiu”, se va desfășura cursul de pregătire profesională cu tema: „Probleme dificile de drept penal (I)

Lector va fi domnul consilier avocat Hotca Mihai Adrian. 

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației

 


Update 20 mai 2019: Cursuri de pregătire profesională – iunie 2019

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București o să organizeze o serie nouă de cursuri pentru pregătirea profesională continuă, gratuite pentru avocați.

Aceste cursuri sunt acreditate cu 5 ore de formare profesională.

Așadar, la data de 20 iunie 2019, se va desfășura cursul de pregătire profesională cu tema: „Calitatea legii și deficitul major al democrației parlamentare în procesul legislativ din România. Adaptarea tacită, asumarea răspunderii și delegarea legislativă.

Cursul va fi susținut de către domnul avocat prof. univ. dr. Marin Voicu.

Al doilea curs va avea loc în data de 27 iunie 2019 și va avea tema „Reflecții asupra arestului la domiciliu și a propunerilor relative la executarea pedepselor la domiciliu”.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Lector va fi domnul consilier avocat Ilie-Iordăchescu Ion.

Sursa informației


Update 24 aprilie 2019: Cursuri de pregătire profesională – mai 2019

Potrivit site-ului oficial, Baroul București o să organizeze o serie nouă de cursuri pentru pregătirea profesională continuă, gratuite pentru avocați.

Aceste cursuri sunt acreditate cu 5 ore de formare profesională.

Astfel, în data de 10 mai 2019, orele 14.00-16.00, în Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI, se va desfășura cursul de pregătire profesională cu ­­­tema: „Solicitarea de către apărare a daunelor morale și psihice datorate suferinței. Expertiza psiho-legală (judiciară/ extrajudiciară), în stabilirea sindromului stresului post-victimal-traumatic”. 

Cursul va fi susținut de către domnul expert psiholog, prof. univ. dr. Tudorel Butoi și va aborda aspecte referitoare la dispunerea expertizei, stabilirea obiectivelor expertizei, structura raportului de expertiza și interpretarea și valorificarea opiniilor de specialitate în probatoriu.

Cel de-al doilea curs va avea loc pe 16 mai 2019, orele 14.00-16.00, în Sala de Festivități a Baroului Bucuresti „Avocat Flavius TEODOSIU”, se va desfășura cursul de pregătire profesională cu tema: „Preeminenta dreptului într-o societate democratică. Raportul dintre dreptul european și dreptul național al statelor membre, la 12 ani de la aderarea la Uniunea Europeana (2007) și la 25 de ani de la recunoașterea jurisdicției CEDO (1996)”.

Lector va fi domnul avocat Marin Voicu.

Sursa informației


Update 1 martie 2019: Cursuri de pregătire profesională – martie 2019

Conform comunicatului publicat joi, 28 februarie, pe site-ul Baroului București, cursurile de pregătire profesională, care sunt puse la dispoziție gratuit avocaților, au fost actualizate.

Astfel, vineri, 22 martie 2019, în intervalul orar 14:00-16:00, în Sala de Festivități a Baroului București ,,Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI, se va desfășura cursul cu tema ,,Probele în procesul judiciar. Aspecte teoretico-practice și aspecte procesuale controversate în jurisprudența. (I)”. 

Cursul va fi ținut de către consilier avocat dr. IOSIF FRIEDMANN – NICOLESCU, cercetător științific asociat.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 30 ianuarie 2019: Cursuri de pregătire profesională – februarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 30 ianuarie 2019, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

luni, în data de 4 februarie 2019, orele 14.00-16.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Modificările și completările aduse statutului profesiei de avocat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 397 din 8 decembrie 2018”, lector: av. dr. Naubauer Ștefan;

luni, în data de 11 februarie 2019, orele 14.00-16.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Urmările aplicării dispozițiilor relative la recursul compensatoriu”, lector: consilier av. Ilie-Iordăchescu Ion.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 21 noiembrie 2018: Cursuri de pregătire profesională – decembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 21 noiembrie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

– miercuri, în data de 19 decembrie 2018, orele 14.00-16.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Avocații – personalități ale culturii și civilizației naționale în perioada 1918-2018lector: consilier av. dr. Iosif Friedmann-Nicolescu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 15 noiembrie 2018: Cursuri de pregătire profesională – noiembrie 2018

Potrivit unui anunț, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

joi, în data de 22 noiembrie 2018, orele 14.00-16.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Aspecte controversate în expertizele judiciare”, lector: consilier av. dr. Iosif Friedmann-Nicolescu;

joi, în data de 22 noiembrie 2018, orele 18.00-20.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Aplicarea Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal de către avocați”, lector: prof. univ. dr. Augustin Fuerea.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 12 octombrie 2018: Cursuri de pregătire profesională – octombrie 2018 (actualizare)

Potrivit unui anunț din data de 11 octombrie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

– vineri, 26 octombrie 2018, orele 16.00-18.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI. Tema propusă: „Modificările recente ale legislației în materia contenciosului administrativ și achizițiilor publice”, lector: decan av. dr. Ion Dragne.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației online de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 28 septembrie 2018: Cursuri de pregătire profesională – octombrie 2018 (actualizare)

Potrivit unui anunț din data de 27 septembrie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

– joi, 11 octombrie 2018, orele 15.00-16.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI. Tema propusă: „Acordul de recunoaștere a vinovăției”, lector: prodecan av. dr. Petruț Ciobanu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației online de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 20 septembrie 2018: Cursuri de pregătire profesională – octombrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 20 septembrie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

vineri, în data de 5 octombrie 2018, orele 14.00-16.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Derularea concomitentă a procedurii de insolvență cu cea a falimentului persoanei fizice”, lector: consilier av. dr. Vasile Nemeș.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 13 septembrie 2018: Cursuri de pregătire profesională – septembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 13 septembrie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

joi, în data de 27 septembrie 2018, orele 16.00-18.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Modificările recente ale legislației în materia contenciosului administrativ și achizițiilor publice”, lector: av. dr.: Ion Dragne.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 20 iunie 2018: Cursuri de pregătire profesională – iulie 2018

Potrivit unui anunț din data de 20 iunie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

luni, în data de 2 iulie 2018, orele 14.30-16.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Problematica onorariului de avocat și pactul de quota litis”, lector: consilier avocat cercetător științific dr. Iosif Friedmann-Nicolescu.

Sursa informației


Update 6 iunie 2018: Cursuri de pregătire profesională – iunie 2018

Potrivit unui anunț din data de 6 iunie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

luni, în data de 18 iunie 2018, orele 14.30-16.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Avocații – personalități ale culturii și civilizației naționale”, lector: consilier avocat cercetător științific dr. Iosif Friedmann-Nicolescu;

vineri, în data de 29 iunie 2018, orele 14.00-16.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Expertiza psihologică judiciară pentru obținerea daunelor morale pentru suferința psihică”, lector: expert psiholog prof. univ. dr. Tudorel Butoi.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 16 mai 2018: Următoarele cursuri din luna mai

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial al Baroului București (www.baroul-bucuresti.ro), în data de 16 mai 2018, au fost anunțate următoarele cursuri ce fac parte din acest program.

Astfel, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, Baroul București va organiza cursuri de pregătire profesională, acreditate cu 5 ore de formare profesională, la date următoare:

– joi, 24 mai 2018, orele 15.00-17.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI. Tema propusă: Criminalitatea informatică”, lector: consilier avocat. dr. Mihai Hotca;

– joi, 31 mai 2018, orele 15.00-16.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI. Tema propusă: Malpraxis medical (II)”, lectori: prodecan avocat dr. Petruț Ciobanu și avocat Dănuț-Ioan Bugnariu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației online de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 25 aprilie 2018: Cursuri de pregătire profesională – mai 2018

Potrivit unui anunț din data de 25 aprilie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

joi, în data de 10 mai 2018, orele 15.00-16.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Malpraxis medical”, lectori: prodecan av. conf. dr. Petruț Ciobanu și av. Dănuț-Ioan Bugnariu;

joi, în data de 31 mai 2018, orele 15.00-16.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Acordul de recunoaștere a vinovăției”, lector: prodecan av. conf. dr. Petruț Ciobanu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 3 aprilie 2018: Cursuri de pregătire profesională – aprilie 2018

Potrivit unui anunț din data de 2 aprilie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

joi, în data de 12 aprilie 2018, orele 15.00-16.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Tehnici speciale de supraveghere sau cercetare”, lector: prodecan av. conf. dr. Petruț Ciobanu;

joi, în data de 19 aprilie 2018, orele 15.00-17.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Profesia de avocat – o provocare pentru tineri”, lector: consilier avocat Tiberius Nicu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 15 martie 2018: Amânarea cursului din data de 29 martie

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial în data 28 martie 2018, Baroul București anunță faptul că, din motive obiective, cursul programat în data de 29 martie 2018, intitulat „Tehnici speciale de supraveghere sau cercetare”, se amână pentru data de 12 aprilie 2018, orele 15.00-16.30.

Sursa informației


Update 15 martie 2018: Cursuri de pregătire profesională – martie 2018 (actualizare)

Potrivit unui anunț din data de 14 martie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

joi, în data de 29 martie 2018, orele 15.00-16.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Tehnici speciale de supraveghere sau cercetare”, lector: prodecan av. dr. Petruț Ciobanu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 8 martie 2018: Cursuri de pregătire profesională – martie 2018

Potrivit unui anunț din data de 8 martie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

– miercuri, în data de 21 martie 2018, orele 15.00-17.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Individualizarea pedepselor. renunțarea la aplicarea pedepsei și amânarea aplicării pedepsei”lector: av. conf. dr. Norel Neagu.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Update 31 ianuarie 2018: Cursuri de pregătire profesională – februarie 2018 (actualizare)

Potrivit unui anunț din data de 31 ianuarie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

– vineri, în data de 2 februarie 2018, orele 14.00-15.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Dreptul la apărare în legislația penală actuală”lector: prodecan av. dr. Petruț Ciobanu;

– sâmbătă, în data de 10 februarie 2018, orele 10.00-12.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Echilibrul contractual”, lector: av. prof. univ. dr. Gheorghe Piperea;

– luni, în data de 12 februarie 2018, orele 15.00-17.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Aspecte privind prezumția de nevinovăție și dreptul de a fi prezent la proces în cadrul procedurilor penale prin raportare la transpunerea Directivei (UE) nr. 2016/343 a Parlamentului European și a Consiliului UE din 9 martie 2016, dezbătute în cadrul Comisiei Speciale Comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției”, lector: consilier av. Ion Ilie-Iordăchescu;

– joi, în data de 15 februarie 2018, orele 14.00-16.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Elemente esențiale ale noilor Reguli ale Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României”, lector: prof. univ. dr. Daniel-Mihail Șandru;

 luni, în data de 19 februarie 2018, orele 15.00-17.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Aspecte practice referitoare la infracțiunile contra înfăptuirii justiției”lector: av. conf. univ. dr. Mirela Gorunescu.

Sursa informației


Update 25 ianuarie 2018: Cursuri de pregătire profesională – februarie 2018 (actualizare)

Potrivit unui anunț din data de 25 ianuarie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

– vineri, în data de 2 februarie 2018, orele 14.00-15.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Dreptul la apărare în legislația penală actuală”lector: prodecan av. dr. Petruț Ciobanu;

sâmbătă, în data de 10 februarie 2018, orele 10.00-12.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Echilibrul contractual”, lector: av. prof. univ. dr. Gheorghe Piperea;

– luni, în data de 12 februarie 2018, orele 15.00-17.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Aspecte privind prezumția de nevinovăție și dreptul de a fi prezent la proces în cadrul procedurilor penale prin raportare la transpunerea Directivei (UE) nr. 2016/343 a Parlamentului European și a Consiliului UE din 9 martie 2016, dezbătute în cadrul Comisiei Speciale Comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției”, lector: consilier av. Ion Ilie-Iordăchescu;

– reminder: vineri, în data de 26 ianuarie 2018, orele 15.00-17.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Discuții pe marginea legii falimentului persoanei fizice”lectori: consilier av. dr. Vasile Nemeș și av. practician în insolvență Ienciu-Dragoș Cristina.

Sursa informației


Update 22 ianuarie 2018: Cursuri de pregătire profesională – februarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 22 ianuarie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

– vineri, în data de 2 februarie 2018, orele 14.00-15.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Dreptul la apărare în legislația penală actuală”lector: prodecan av. dr. Petruț Ciobanu;

– reminder: vineri, în data de 26 ianuarie 2018, orele 15.00-17.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Discuții pe marginea legii falimentului persoanei fizice”lectori: consilier av. dr. Vasile Nemeș și av. practician în insolvență Ienciu-Dragoș Cristina.

Sursa informației


Update 17 ianuarie 2018: Cursuri de pregătire profesională – ianuarie 2018 (actualizare)

Potrivit unui anunț din data de 17 ianuarie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

miercuri, în data de 17 ianuarie 2018 și vineri, în data de 19 ianuarie 2018 (vezi update 10 ianuarie 2018);

vineri, în data de 26 ianuarie 2018, orele 15.00-17.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Discuții pe marginea legii falimentului persoanei fizice”lectori: consilier av. dr. Vasile Nemeș și av. practician în insolvență Ienciu-Dragoș Cristina.

Sursa informației


Update 10 ianuarie 2018: Cursuri de pregătire profesională – ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 10 ianuarie 2018, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

miercuri, în data de 17 ianuarie 2018, orele 14.00-16.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Protecția datelor cu caracter personal”lectori: prof. univ. dr. Daniel-Mihail Șandru, cercetător științific dr. Irina Alexe și conf. univ. dr. Nicolae Ploeșteanu;

– vineri, în data de 19 ianuarie 2018, orele 15.00-17.00, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: „Confiscarea specială și extinsă în cazul infracțiunii de spălare a banilor”lector: consilier av. prof. univ. dr. Mihai Hotcă.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației


Baroul București. Cursuri de pregătire profesională (decembrie 2017)

Potrivit unui anunț, Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, vă invită la:

 

Cursuri de pregătire profesională – acreditate cu 5 ore de formare profesională

– miercuri, în data de 13 decembrie 2017, orele 13.30-15.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: Interpretarea normei juridice între teorie și practicălector consilier av. dr. Iosif Friedmann-Nicolescu;

– marți, în data de 19 decembrie 2017, orele 14.30-16.30, la Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă este: Profesia de avocat – protecția prelegerilor prin prevederile legii dreptului de autor în Românialector av. dr. Marius-Cezar Pantea.

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on-line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Sursa informației

 

[UPDATE: Actualizarea cursurilor din luna iunie 2019] Baroul București. Cursuri de pregătire profesională was last modified: iunie 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter