Competiție Baroul București. Cupa ADSA – 10 ani de la înființarea asociației − Șah – 11 iunie 2021

84       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Baroul București. Cupa ADSA – 10 ani de la înființarea asociației −  Șah – 11 iunie 2021 📅 11 iunie 2021 Baroul București. Cupa ADSA – 10 ani de la înființarea asociației − Șah – 11 iunie 2021

Data 11 iunie 2021
Locația Terasa Restaurantului Diesel, B-dul Mircea Eliade, nr. 113A, Sector 1

ADSA : 10 Ani de Unitate, Dialog și Solidaritate!

„Suntem ceea ce facem în mod repetat. Prin urmare excelența nu este o acțiune, ci un obicei.” (Aristotel)

ADSA împlinește 10 ani de la înființarea sa, 10 ani de activitate continuă și susținută!!!

Am pornit la drum, în 2011, cu un vis frumos, curajos, o mână de Avocați și un proiect ambițios. Cu pasiune, perseverență și muncă am crescut în fiecare zi.

Tot atunci, începeam primul proiect social: „Împreună, să stopăm infracțiunile în școli!”, proiect derulat ulterior, anual, pentru ca în prezent, educația juridică să devină materie de studiu în Învățământ…

Am continuat prin implicare constantă, caritate, solidaritate, dezvoltare, am organizat conferințe, dezbateri, evenimente sportive, am sprijinit profesia și colegii avocați din București și din țară cu toată forța noastră, ori de câte ori am avut ocazia.

Acum aniversăm 10 ani de muncă, 10 ani de solidaritate, 10 ani de perseverență, pentru că împreună am învățat un lucru important: învingătorii nu renunță niciodată!

Sărbătorim 10 ani alături de colegi, așa cum „ne-am născut”… Celebrăm Dialogul, Solidaritatea și Unitatea Avocaților, prin Sport și prin Artă!

Salutăm susținerea Baroului București cu acest prilej, precum și a colegilor avocați din Uniunea Avocaților din Republica Moldova… toate acestea încununează astăzi eforturile noastre!

În luna iunie, Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților invită colegii avocați, dar și ceilalți profesioniști ai domeniului juridic, să participe alături de noi, la „evenimentele excelenței” : „Cupele ADSA 10 Ani” prin sport și AvocArt, primul și cel mai mare eveniment de artă al avocaților din România, o expoziție unică de creații, ce reflectă spiritul visător din spatele matematicii juridice…

Vineri, 04 iunie, la Ping Pong Shop & Academy, în str. Hațegana, nr. 17, Sector 4, începând cu orele 13.00, va debuta Cupa ADSA 10 Ani la Tenis de masă.

Sâmbătă, 05 iunie, pe Arena sportivă D`Angelo Sport, în Șos. Olteniței, nr. 11, Popești Leordeni dăm startul Cupei ADSA 10 Ani la Fotbal, începând cu orele 09.00.

Vineri, 11 iunie, pe terasa Restaurantului Diesel, într-o atmosferă ce inspiră și relaxează, pe malul Lacului Floreasca, în B-dul Mircea Eliade, nr. 113A, Sector 1, începe la orele 14.00, Cupa ADSA 10 Ani la Șah, eveniment la care sunt așteptați colegi avocați, dar și alți profesioniști ai domeniului juridic.

Sâmbătă și Duminică, 12-13 iunie, de la ora 9.00, în spirit matinal, la Clubul Diamon, în Calea Piscului, nr. 10, Sector 4, pornim Cupa ADSA 10 Ani la Tenis de câmp, o competiție mult așteptată de mulți dintre colegii noștri din București și din țară.

Joi, 24 iunie, cu prilejul Zilei Avocatului Român, în „Sala Pașilor Pierduți” din cadrul Palatului de Justiție din București, de la ora 11.00 în note de Café-Concert, debutează AvocArt, cea mai mare expoziție de artă a avocaților din România (literatură, sculptură, pictură, arts and crafts, etc.), la care vă așteptăm cu drag.

Cu această ocazie, reputata autoare Adriana Rușățeanu, Avocat în cadrul Baroului București, își va lansa un nou volum de poezii, intitulat ”Tăcerile mele”.

Felicitări, Adriana, realizarea ta ne onorează !

Expoziția va cuprinde, în spiritul caritabil promovat în toți acești ani, o licitație de creații artistice și obiecte de anticariat, donate de participanți, în scopul strângerii de fonduri pentru salvarea unor vieți… de avocați ! Împreună, vom reuși!

Prin sport și artă, promovăm profesia, solidaritatea, dialogul, unitatea și toate celelalte valori în care credem !

Mulțumim pentru sprijin tuturor sponsorilor evenimentelor, Grupului editorial Universul Juridic și pentru susținere, Baroului București!

Mulțumim pentru implicare, pe parcursul a 10 ani, Consiliului Director ADSA !!!

Dears ! We did it !!! 🍾🏆

Cu drag, Echipa A. D. S. A.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Baroul București. Cupa ADSA – 10 ani de la înființarea asociației − Șah – 11 iunie 2021 was last modified: iunie 9th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter