Baroul București. Continuarea și extinderea măsurilor aplicate cu scopul limitării răspândirii virsusului SARS-CoV-2

6 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 149

Consiliul Baroului București, întrunit în ședința din 5 octombrie, a dispus continuarea și extinderea masurilor de protecție destinate limitării contaminării în rândul angajaților și avocaților, în contextul creșterii alarmante a ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul municipiului București.

Astfel, în spațiile baroului, precum și în spațiile destinate avocaților din incintele instanțelor de judecată, se efectuează săptămânal operațiuni de dezinfectare și igienizare, toate spațiile fiind dotate cu materiale dezinfectante pentru uzul angajaților și avocaților. Sunt folosite prin rotație lămpi ultraviolete bactericide pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor.

De asemenea, se menține recomandarea de utilizare extinsă a poștei electronice, inclusiv recomandarea de a se efectua plăți online pentru achitarea taxelor și contribuțiilor profesionale.

Totodată, s-a dispus reorganizarea programului de muncă al angajaților, prin decalarea acestuia sau prin efectuarea muncii de la domiciliu, acolo unde acest lucru este posibil.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Plata onorariilor din oficiu

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional
Baroul București. Continuarea și extinderea măsurilor aplicate cu scopul limitării răspândirii virsusului SARS-CoV-2 was last modified: octombrie 6th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter