Baroul București. Continuarea și extinderea măsurilor aplicate cu scopul limitării răspândirii virsusului SARS-CoV-2

6 oct. 2021
Vizualizari: 248

Consiliul Baroului București, întrunit în ședința din 5 octombrie, a dispus continuarea și extinderea masurilor de protecție destinate limitării contaminării în rândul angajaților și avocaților, în contextul creșterii alarmante a ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul municipiului București.

Astfel, în spațiile baroului, precum și în spațiile destinate avocaților din incintele instanțelor de judecată, se efectuează săptămânal operațiuni de dezinfectare și igienizare, toate spațiile fiind dotate cu materiale dezinfectante pentru uzul angajaților și avocaților. Sunt folosite prin rotație lămpi ultraviolete bactericide pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor.

De asemenea, se menține recomandarea de utilizare extinsă a poștei electronice, inclusiv recomandarea de a se efectua plăți online pentru achitarea taxelor și contribuțiilor profesionale.

Totodată, s-a dispus reorganizarea programului de muncă al angajaților, prin decalarea acestuia sau prin efectuarea muncii de la domiciliu, acolo unde acest lucru este posibil.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Plata onorariilor din oficiu

Baroul București. Continuarea și extinderea măsurilor aplicate cu scopul limitării răspândirii virsusului SARS-CoV-2 was last modified: octombrie 6th, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: