Baroul București. Continuarea aplicării de măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

26 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 172

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a informat că măsurile aplicate pentru limitarea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 sunt implementate în continuare în toate spațiile baroului, precum și în spațiile destinate avocaților din incintele instanțelor de judecată.

Astfel, în fiecare zi de vineri se efectuează operațiuni de dezinfectare și igienizare a spațiilor, acestea fiind dotate cu materiale dezinfectante pentru uzul angajaților și avocaților, iar cu ajutorul lampilor ultraviolete bactericide se realizează dezinfecția aerului și a suprafețelor.

De asemenea, pentru accesul persoanelor în sediul baroului este folosit un aparat pentru măsurarea temperaturii, iar măști de protecție sunt puse la dispoziția avocaților, prin Serviciul de Asistență Judiciară.

Este menținută recomandarea de utilizare a poștei electronice, inclusiv recomandarea de a se efectua plăți online pentru achitarea taxelor și contribuțiilor profesionale.

Totodată, au fost realizate culoare de acces acolo unde spațiul a permis acest lucru, a fost limitat numărul angajaților care împart aceleași birouri, s-a realizat dotarea birourilor cu panouri de plexiglas și a fost reorganizat programul de muncă al angajaților, prin decalarea acestuia sau prin efectuarea muncii de la domiciliu.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Măsurile aplicate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

Baroul București. Continuarea aplicării de măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 was last modified: noiembrie 26th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter