Baroul București. Conferința științifică internațională „The Challenges of Regulating and Enforcing Competition Law”

31 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 122

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București a publicat un anunț privind organizarea Conferinței Internaționale „The Challenges of Regulating and Enforcing Competition Law”, dedicată problemelor controversate de Dreptul concurenței și limitărilor în reglementarea și aplicarea acestora. Evenimentul este un partenariat între Consiliul Concurenței și Facultatea de Drept a Universității din București, prin Centrul de Studii în Dreptul Concurenței.

Lectori importanți din 15 țări vor susține prezentări, alături de academicieni specializați în dreptul concurenței și domnul judecător Anthony Michael Collins, președinte de Cameră în cadrul Tribunalului Uniunii Europene. Lucrările conferinței se desfășoară în limba engleză, iar pentru invitații înregistrați se asigură, la cerere, traducere simultană în limba română.

Pentru mai multe detalii accesați, vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informației

Baroul București. Conferința științifică internațională „The Challenges of Regulating and Enforcing Competition Law” was last modified: octombrie 30th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter