[Prelungirea termenului de înscriere] Baroul București caută avocați voluntari pentru eficientizarea procedurilor administrative și inițierea de proiecte

17 sept. 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 974

Despre

 • Constituirea unor grupuri de lucru
 • Avocați voluntari
 • Termenul-limită pentru înscriere: 23 iunie 2015, ora 12:00

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Consiliul Baroului București a decis prelungirea termenului acordat pentru constituirea respectivelor grupuri de lucru.

Consiliul adresează invitația oricărui avocat interesat, de a transmite o scrisoare de intenție însoțită de CV, în vederea includerii în grupul de lucru aferent unuia dintre resorturile de activitate ale Consiliului, stabilite prin H.C.B.B. nr. 23/2015.

Conferintele Video Universul Juridic

Scrisoarea de intenție, CV-ul și formularul de înscriere vor fi transmise pe adresa de email [email protected] până la 18 septembrie 2015, ora 12.00, spre a fi analizate în cadrul ședinței de consiliu din 22 septembrie 2015.


Potrivit anunțului publicat pe site-ul Baroului București, consiliul acestuia a hotărât, în ședința din 9 iunie 2015, constituirea unor grupuri de lucru care să includă, alături de membrii Consiliului, avocați din Baroul București care, pe baza de voluntariat, să contribuie la preluarea inițiativelor corpului profesional în vederea asigurării creșterii eficienței procedurilor administrative și inițierii de proiecte destinate avocaților membri ai Baroului.

Astfel, Consiliul lansează invitația oricărui avocat interesat, de a transmite o scrisoare de intenție împreună cu CV-ul, în vederea includerii în grupul de lucru aferent unuia dintre resorturile de activitate ale Consiliului, stabilite prin H.C.B.B. nr. 15/2015.

Scrisoarea de intenție si CV-ul vor fi transmise pe adresa de email [email protected] pana la 23 iunie 2015, ora 12:00, spre a fi analizate în cadrul ședinței de consiliu din aceeași dată.

Conform H.C.B.B. nr. 15/2015, resorturile de activitate ale Consiliului sunt următoarele:

 1. 1. Administrație internă, resurse umane și financiar
  2. Relații internaționale
  3. Comunicare și publicitate profesională
  4. Pregătire profesională
  5. Cancelarie, evidență avocați, arhivă
  6. Asistență judiciară
  7. Resortul disciplinar
  8. Politici profesionale, apărarea profesiei și contencios
  9. Bibliotecă
  10. Proiecte culturale și sociale
  11. Informatizarea baroului
  12. Monitorizare legislație
  13. Inserția profesionala a tinerilor avocați

Consultați anunțul publicat pe site-ul Baroului București (www.baroul-bucurești.ro).

[Prelungirea termenului de înscriere] Baroul București caută avocați voluntari pentru eficientizarea procedurilor administrative și inițierea de proiecte was last modified: septembrie 17th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter