Baroul București. Apel cu privire la combaterea exercitării, fără drept, de către persoane fizice a profesiei de avocat

30 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 385

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a făcut un apel cu privire la combaterea exercitării, fără drept, de către persoane fizice și entități juridice a activităților specifice profesiei de avocat.

De asemenea, prin Resortul Apărarea Profesiei, Baroul București întreprinde constant demersuri în vederea combaterii exercitării fără drept a activităților specifice profesiei de avocat de către persoane fizice și entități juridice, prin formularea de plângeri penale împotriva persoanelor fizice care exercită, fără drept, activități specifice profesiei de avocat, formularea de cereri, plângeri, sesizări sau alte petiții adresate autorităților etc.

Astfel, Baroul face apel către avocații membri să nu încurajeze activitatea unor persoane fizice și entități juridice prin care se aduce atingere dispozițiilor Legii nr. 51/1995 și ale Statutului profesiei de avocat, precum și să aducă la cunoștința organelor profesiei orice încălcare sesizată.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

🔔Vezi și Baroul București. Plata onorariilor din oficiu

Baroul București. Apel cu privire la combaterea exercitării, fără drept, de către persoane fizice a profesiei de avocat was last modified: septembrie 30th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter