Baroul București. Analiza candidaturilor pentru funcția de inspector în cadrul Inspecției Judiciare – Direcția de Inspecție pentru procurori

20 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 122

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat o invitație, din partea Inspecției Judiciare, adresată avocaților din cadrul Baroului, în vederea analizării candidaturilor pentru funcția de inspector în cadrul Inspecției Judiciare – Direcția de Inspecție pentru procurori.

Astfel, acești sunt invitați să își exprime opinia cu privire la modul de cooperare dintre candidat și aceștia, la conduita profesională și la comportamentul următorilor candidați:

− Domnul procuror S. M. – termen de informare până la 27 noiembrie 2020.

De asemenea, informările avocaților membri ai Baroului București se trimit la adresa de e-mail: [email protected].

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Inteligența artificială în materie penală

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Măsurile aplicate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

Baroul București. Analiza candidaturilor pentru funcția de inspector în cadrul Inspecției Judiciare – Direcția de Inspecție pentru procurori was last modified: noiembrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter