Baroul București. Acordarea de asistență juridică persoanelor de naționalitate rusă

12 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 374

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 12 februarie 2018, Baroul București aduce la cunoștința celor interesați intenția Ambasadei Federației Ruse de a alcătui o listă cu avocați sau forme de exercitare a profesiei de avocat care pot acorda asistență juridică persoanelor de naționalitate rusă.

Astfel, avocații interesați sunt invitați să completeze chestionarul atașat respectivului anunț și să îl transmită la adresa de e-mail: [email protected], până cel târziu la data de 1 mai 2018.

Conferintele Video Universul Juridic

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul anunțului făcut de către Ambasada Federației Ruse, astfel cum a fost publicat pe site-ul Baroului București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Baroul București. Acordarea de asistență juridică persoanelor de naționalitate rusă was last modified: februarie 12th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter