Baroul București. Achiziția de către Inspectoratul de Poliție al Judeţului Ilfov a serviciilor de reprezentare juridică

7 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 169

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 6 februarie 2019, Baroul București a dat publicității detalii în ceea ce privește achiziția de către Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a următoarelor servicii de reprezentare juridică:

– asigurarea asistenței juridice a polițiștilor în procesul penal, în faza urmăririi penale;

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

– asigurarea asistenței juridice a polițiștilor în procesul penal, în faza judecății (procedura camerei preliminare, în primă instanță și apel);

– asigurarea asistenței juridice a polițiștilor în procesul civil până la rămânerea definitivă a hotărârii instanței de judecată.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare solicitarea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, astfel cum a fost publicată de către Baroul București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

De asemenea, puteți consulta și Caietul de sarcini privind achiziția de servicii judiciare.

Sursa informației

Baroul București. Achiziția de către Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a serviciilor de reprezentare juridică was last modified: februarie 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter