Baroul București a făcut publică lista curatorilor speciali pe anul 2016

5 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1975
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Lista curatorilor speciali întocmita în baza art. 58 alin. (3) din noul Cod de procedură civilă se constituie prin intermediul Serviciului de Asistență Juridică, care înființează Registrul curatorilor speciali în care se pot înscrie avocații membri ai Baroului București, în urma opțiunilor exprimate.

Lista curatorilor speciali se comunică periodic tuturor instanțelor de judecată.

Înscrierile în Registrul curatorilor speciali se efectuează în perioadele 1-15 ianuarie și 1-15 iulie ale fiecărui an.

Numărul de cont unic deschis la BCR Sucursala Lipscani pentru virarea sumelor acordate avocaților care îndeplinesc activitatea de curator special este : RO51RNCB0090005630040008 ; CIF 4283155.

Consultați lista curatorilor speciali.

Sursa informației este Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro).

Baroul București a făcut publică lista curatorilor speciali pe anul 2016 was last modified: februarie 4th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter