Baroul Bihor a interzis avocaților folosirea anumitor tipuri de publicitate on-line

24 oct. 2016
3 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 5 (3 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2728

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Baroului Bihor, prin Hotărârea nr. 35/2016, a concluzionat că prin plata către diverși provideri de internet a unor servicii de tip „adworks.ro”, „anunț” sau „anunț publicitar”, se aduce atingere principiilor concurenței profesionale loiale, paginile de internet beneficiare a unor astfel de servicii fiind selectate preferențial de diverse motoare de căutare.

Această hotărâre a fost luată în baza principiilor cuprinse în Rezoluția nr. 1/10.03.2015 a Adunării Generale Ordinare a Baroului Bihor și în considerarea prevederilor statutare vizând publicitatea prin internet a formelor de exercitare a profesiei de avocat și a celor privind concurența profesională loială,

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Conținutul Hotărârii Consiliului Baroului Bihor nr. 35/2016:

Art. 1.  Se interzice membrilor Baroului  Bihor folosirea serviciilor plătite de tip „adworks.ro” , „anunț” sau „anunț publicitar”, pentru creșterea nivelului de eligibilitate de către motoarele de căutare ce operează în spațiul virtual.

Art. 2.  Membrii Baroului Bihor, care în prezent au apelat la astfel de servicii, au la dispoziție un interval de 3 luni pentru dezactivarea lor.

Art. 3.   Nerespectarea prezentei hotărâri constituie abatere disciplinară.

Art. 4.  Prezenta hotărâre va fi adusă la cunoștința membrilor Baroului Bihor de către serviciul de secretariat al Baroului Bihor, prin afișare pe site-ul  și la avizierul Baroului Bihor, precum și prin comunicare prin poșta electronică la adresele de e-mail indicate de membrii Baroului Bihor.

Art. 5.  Prezenta hotărâre intră în vigoare începând cu data de 1 noiembrie 2016.

Sursa informației

Baroul Bihor a interzis avocaților folosirea anumitor tipuri de publicitate on-line was last modified: octombrie 21st, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter