Barou București. Informare cu privire la avizul favorabil dat de Senat Proiectului de modificare a art. 54 și art. 55 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat

13 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 502

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), la data de 12 iunie 2019, Baroul București a publicat o informare cu privire la avizul favorabil dat de Senat Proiectului de modificare a art. 54 și art. 55 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, în ședința Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului din aceeași zi.

Comisia, cu majoritate, a dat aviz favorabil inițiativei care a avut la bază propunerea Baroului București, cu excepția propunerii ca organele de conducere a profesiei să poată fi alese și prin intermediul votului în sistem electronic, aceasta din urmă având la bază și obiecțiunile prezentate de domnii avocați Mihnea Stoica și Bârdan-Raine Danny Gabriel, bazate în principal pe posibilitatea fraudei și a împrejurării că votul electronic nu este în interesul profesiei.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Sursa informației

Barou București. Informare cu privire la avizul favorabil dat de Senat Proiectului de modificare a art. 54 și art. 55 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat was last modified: iunie 13th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter