Baremele concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor din perioada 27 martie – 24 iunie 2015

15 iun. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1129

Despre

  • Concurs de promovare pentru judecători și procurori
  • Subiectele și baremele
  • Contestații la barem în termen de 24 de ore de la afișare

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul INM au fost publicate baremele pentru concursul sau examenul din perioada 27 martie – 24 iunie 2015, pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.

Subiectul și baremul pentru judecători

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Subiectul și baremul pentru procurori

Conform Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 326/2006 modif., baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 24 de ore de la afișare (data afișării: 14 iunie 2015). Contestațiile la baremul de evaluare și notare se depun la CSM, prin fax la numerele 021.311.69.42 sau 021.311.69.43.

Descărcați modelul de contestație la barem.

Accesați documentele publicate pe pagina dedicată acestui concurs pe site-ul INM (www.inm-lex.ro).

Baremele concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor din perioada 27 martie – 24 iunie 2015 was last modified: iunie 15th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter