Avocatul Poporului. Seminarul „Judecătorul și Mediatorul instituțional”. Relația: Ombusmani și magistrații-judecători

2 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 386

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat al Avocatului Poporului din data de 27 aprilie 2018, în perioada 3-4 mai 2018, Avocatul Poporului împreună cu Asociația Ombudsmanilor și Mediatorilor Francofoni organizează la București seminarul „Judecătorul și Mediatorul instituțional”.

Conform precizărilor acestui comunicat, vor fi analizate, printre altele, relația dintre Ombusmani și magistrații-judecători, situațiile în care Ombudsmanul poate sesiza instanțele de judecată, forța Recomandării emise de către Ombudsman în raport cu răspunderea civilă stabilită de judecător. 

De asemenea se menționează faptul că la seminar vor participa, pe lângă reprezentanți ai instituției Avocatul
Poporului, membri ai Comisiei de la Veneția, Ombudsmani din Franța, Belgia, Canada, Albania, Madagascar, Maroc, Tunisia, Djibouti, Burkina Faso, Mali și Burundi.

În fine, se precizează și faptul că lucrările reuniunii debutează pe data de 3 mai 2018, orele 15.00, la Palatul
Parlamentului, Sala Nicolae Bălcescu și se vor desfășura pe parcursul a două zile, cu participarea presei.

Sursa informației

Avocatul Poporului. Seminarul „Judecătorul și Mediatorul instituțional”. Relația: Ombusmani și magistrații-judecători was last modified: mai 2nd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter