Avocatul Poporului. Imposibilitatea de a beneficia de pensie specială

24 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 34

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Instituția Avocatul Poporului (www.avp.ro) a publicat un comunicat prin care informează despre faptul că Avocatul Poporului în funcție nu îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 263/2010 a sistemului unitar de pensii publice, pentru a putea beneficia de pensie de serviciu sau specială. 

Astfel, pentru a putea beneficia de această pensie, Avocatul Poporului trebuie să aibă un stagiu minim de cotizare la sistemul public de pensii de 15 ani, conform art. 2 lit. c) și art. 53 alin. (2) din Legea nr. 263/2010.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Avocatul Poporului. Recomandare adresată Ministrului Sănătății privind obligativitatea internării persoanelor asimptomatice depistate pozitiv cu COVID-19

 

Avocatul Poporului. Imposibilitatea de a beneficia de pensie specială was last modified: iunie 24th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter