Avocatul penalist Mihai Mareș, recunoscut ca „Leading” în practica locală de White Collar Crime

12 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 63

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din 11 aprilie 2019, avocatul penalist Mihai Mareș, partener coordonator al firmei de avocatură Mareș / Danilescu / Mareș în asociere cu Dan Lupașcu CA este singurul avocat român, recunoscut la nivel internațional, de către faimosul ghid juridic – Legal 500, ca fiind „Leading” în practica locală de White Collar Crime.

Pentru al doilea an consecutiv, avocatul Mihai Mareș este evidențiat, de către Legal 500, ca expert local în practica de White Collar Crime, iar Mareș / Danilescu / Mareș în asociere cu Dan Lupașcu CA este evidențiată în banda 1, ca fiind una dintre firmele de avocatură din România, cu cele mai bune recomandări și performanțe în domeniul dreptului penal al afacerilor.

Cu o practică de peste 20 de ani în sfera infracționalitații economico-financiare, Mihai Mareș deține o vastă experiență în dosare penal-economice, ce se concentrează exclusiv pe reprezentarea la nivel internațional a unor mari grupuri industriale, instituții financiare, companii, antreprenori, iar local în domenii care implică contabilitatea, fraudele financiare și fiscale, luarea de mită sau încălcări ale normelor de concurență și de mediu.

Mihai Mareș este recunoscut drept unul dintre puținii avocați specializați în domeniul White Collar Crime, având „cunoștințe aprofundate în cazuri de business crime”, acesta fiind și singurul avocat recomandat în România, de către Global Law Experts, ca specialist în gestionarea cazurilor de drept penal al afacerilor.

„Recunoașterea ca și experți în domeniul vast al dreptului penal al afacerilor, de către Legal 500, vine să confirme faptul că echipa noastră este una foarte bine pregătită, închegată și capabilă să ofere clientului o vedere 360 de grade asupra situației juridice în care se află. Împreună cu echipa de avocați Mareș/ Danilescu/ Mareș în asociere cu Dan Lupașcu CA, reușim să oferim un suport profesional de cea mai înaltă calitate, persoanelor private și companiilor care apelează la serviciile noastre”, a declarat Mihai Mareș, partener coordonator al firmei de avocatură Mareș / Danilescu / Mareș.

Asistența specializată a avocatiilor Mareș / Danilescu / Mareș în asociere cu Dan Lupașcu CA, este oferită, în prezent, în dosare mamut, precum: Rompetrol II, Mineriada, Loteria și ultimul dosar Rompetrol, după preluarea companiei de către KazMunayGaz.

 

Despre Mareș / Danilescu / Mareș în asociere cu Dan Lupașcu CA

Mareș / Danilescu / Mareș în asociere cu Dan Lupașcu CA are una dintre cele mai performanțe practici de penal-comercial de pe piața locală. Firma de avocați a primit mai multe dovezi de recunoaștere la nivel regional a expertizei pe care a construit-o în sfera dreptului penal al afacerilor. Casa de avocatură a devenit în 2017 membră a ROXIN Alliance, rețea de talie globală specializată în „white collar crime law“.

Avocatul penalist Mihai Mareș, recunoscut ca „Leading” în practica locală de White Collar Crime was last modified: aprilie 12th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter