Avocații de la KPMG Legal – Toncescu și Asociații au asistat MedLife în semnarea contractului de achiziție a 50% din acționariatul centrelor Neolife în România

29 oct. 2021
Vizualizari: 362

KPMG Legal – Toncescu și Asociații au asistat MedLife, companie cu o vechime de peste 26 ani pe piața de servicii medicale din România, ce oferă servicii medicale profesionale la cele mai înalte standarde bazate pe tehnologie de ultimă generație, în achiziționarea a 50% din acționariatul centrelor de oncologie Neolife din România.

Neolife Medical Center România, membră a grupului internațional Bozlu, prezentă de 7 ani pe piață din România, este o clinică medicală de oncologie de referință în Estul Europei, ce deține tehnici și echipamente revoluționare de diagnostic și tratament aduse în premieră la noi în țară. Brandul Neolife deține la nivel internațional 21 de companii și are peste 32 de ani experiență în domeniul sănătății și serviciilor tehnologice, ajungând un adevărat inovator în medicină, tehnici și echipamente revoluționare de diagnostic și tratament, aplicând cele mai avansate protocoale europene pentru tratamentul bolilor.

Tranzacția este în curs de derulare, după semnare fiind necesară îndeplinirea unor condiții (inclusiv aprobarea Consiliului Concurenței) până la implementarea efectivă a tranzacției, iar KPMG Legal a oferit și oferă servicii juridice extinse grupului medical MedLife pe parcursul întregului proces, începând cu etapa de audit juridic și oferind asistență juridică pentru redactarea tuturor documentelor necesare tranzacției, pe parcursul negocierii până la semnarea acestora și mai departe, până la implementarea efectivă a tranzacției.

Laura Toncescu, Head of KPMG Legal – Toncescu și Asociații, și Dragoș Iamandoiu, Senior Managing Associate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații, au coordonat asistența juridică privind realizarea tranzacției, acționând pentru MedLife cu suportul semnificativ al colegelor Corina Roman, Managing Associate, și Ruxandra Petcu, Senior Associate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații.

KPMG Legal a lucrat îndeaproape cu KPMG Tax coordonat de René Schöb– Partener, Head of Tax and Legal și cu echipa KPMG Advisory coordonată de Bogdan Văduva, Advisory Partner, Head of Deal Advisory, și Elena Surdeanu, Advisory Director, toți experții unindu-și forțele pentru a oferi soluții integrate pe tot parcursul tranzacției.

Laura Toncescu, Head of KPMG Legal – Toncescu și Asociații și Head of Corporate M&A, declară: „Suntem încântați că am avut ocazia să colaborăm din nou cu grupul medical MedLife pe o tranzacție atât de importantă pentru piața de servicii medicale și, totodată, într-un proiect complex, cu implicații multiple și nu foarte obișnuit pentru piața românească. Totodată a fost o reală plăcere întreaga colaborare pe tot parcursul proiectului, atât cu MedLife și echipa sa foarte agilă de M&A, cât și cu echipa Neolife”.

MedLife Group declară: „MedLife adună întotdeauna pe lângă el lideri, business-uri și oameni care își fac treaba extraordinar, iar prin acest parteneriat cu NeoLife ne întărim încă o dată angajamentul nostru pe termen lung de a extinde serviciile medicale de excelență în beneficiul pacienților, în toate regiunile țării”.

Centrul de Oncologie NeoLife declară: „Suntem onorați de acest parteneriat și fericiți să facem echipă cu MedLife, liderul în medicină privată din România, care va oferi o bază și mai puternică pentru modelul Neolife”.

Grupul medical MedLife s-a lansat în 1996 prin deschiderea primei clinici axată pe oferirea de servicii de planning familial și suport medical tinerelor cupluri. În prezent, MedLife deține un lanț de șapte hiperclinici, opt laboratoare proprii de analiză și 28 de centre medicale generaliste, având parteneriate de colaborare cu peste 110 clinici din toată țară. MedLife deține cel mai mare spital privat din țară, Life Memorial Hospital, ce asigură numeroase specialități.

Despre KPMG Legal – Toncescu și Asociații

KPMG Legal România (Toncescu și Asociații), societatea de avocatură afiliată KPMG în România, este o societate de avocatură care se diferențiază în piață prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor soluții complete oferite alături de specialiștii KPMG, prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficiența și accesul la cele mai noi și inovatoare soluții și prin calitatea serviciilor sale, asigurată de o echipă de avocați experimentați și specializați.

Avocații de la KPMG Legal – Toncescu și Asociații au asistat MedLife în semnarea contractului de achiziție a 50% din acționariatul centrelor Neolife în România was last modified: octombrie 29th, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: