Există cerere pe piața avocaturii pentru mai multe conferințe juridice

17 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1452
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nicolae Cîrstea: Probleme controversate și soluții de Drept penal și Procedură penală, Iași, 24 februarie 2017. Suntem împreună cu dl prodecan al Baroului Iași, dl Tudor Duca. Bine v-am găsit d-le prodecan!

Tudor Duca: Bine ați venit la Iași – înțeleg că este prima dată – și vă așteptăm și cu alte prilejuri, inclusiv cu organizarea unei conferințe în materie civilă. Înțeleg că este mare interes în această direcție în cadrul baroului nostru, fiindcă este vorba de participanți la conferința dumneavoastră preponderent avocați, din câte am înțeles, dar și din alte profesii juridice și, de asemenea, studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași.

Nicolae Cîrstea: Noi vă mulțumim pentru sprijinul pe care Baroul Iași l-a dat pentru organizarea acestei conferințe. Cum vi se par lucrările, temele dezbătute, spicherii conferinței? Dreptul penal, în ultima perioadă, ține prima pagină a mass-mediei naționale, nu numai locale.

Tudor Duca: Întotdeauna a ținut prima pagină. Suntem în mijlocul conferinței, din ceea ce am ascultat până acum se anunță discuții promițătoare. Sperăm să se lămurească multe chestiuni de drept, care fac obiectul primei pagini a ziarelor din aceste zile, după cum ați spus.

Nicolae Cîrstea: Încercăm, așa cum ne-ați invitat și dumneavoastră, să continuăm să așezăm o primă bază aici, la Iași, cu această conferință. Cu siguranță vom veni și cu alte conferințe. Cum vi se pare dumneavoastră, ca participant, o asemenea conferință? Ce valoare ar trebui să aducă în activitatea colegilor avocați participarea la o asemenea conferință?

Tudor Duca: Este îmbucurătoare prezența dumneavoastră aici și v-am spus că pentru mine cel mai îmbucurător este faptul că sunt prezenți mulți avocați în sală, mulți avocați din cadrul baroului pe care-l reprezint, ceea ce denotă interesul pentru problematica abordată. De asemenea, mă bucură numele care se află pe afișul acestei conferințe și, de asemenea, mă bucură faptul că s-a putut organiza la Iași această conferință, într-o multiplă colaborare – editura dumneavoastră, împreună cu universitatea unde ne aflăm, împreună cu Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților centrul teritorial Iași și, de asemenea, împreună cu barourile arondate acestui institut, între care, bineînțeles, se află și baroul Iași. Sper și contez pe faptul că noul director al acestui institut, centrul teritorial Iași, va organiza pe viitor și conferințe în alte materii decât cea a Dreptului penal fiindcă, așa cum v-am spus, există cerere pe piața avocaturii pentru asemenea conferințe.

Nicolae Cîrstea: Vă mulțumesc, d-le prodecan, și sper să ne revedem curând la un alt eveniment marca Universul Juridic.

Tudor Duca: Vă mulțumesc și eu. Vă așteptăm la Iași din nou.

Există cerere pe piața avocaturii pentru mai multe conferințe juridice was last modified: martie 16th, 2017 by Tudor Duca

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter