Avem probleme în primul rând de comunicare, de transparență, de apărare a prestigiului profesiei de avocat

4 dec. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 813

Nicolae Cîrstea: 5 octombrie 2019, Hotel Intercontinental – suntem împreună cu dl av. George Moloman. D-le avocat, astăzi, 5 octombrie, s-a anunțat rezultatul alegerilor pentru Consiliul Baroului București, pentru funcția de decan. Sunteți, de această dată, membru plin al Consiliului Baroului București – câteva gânduri la cald despre alegeri, despre alegerea dumneavoastră în cadrul Consiliului Baroului București?

George Moloman: Așa este, am fost ales consilier în cadrul Baroului București – pe această cale doresc să mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Bineînțeles, aș dori să mulțumesc și echipei ADSA, în frunte cu prietenul meu Daniel Fenechiu, care, bineînțeles, m-au susținut. Este foarte adevărat că au fost niște alegeri mai aprige, cu foarte multe discuții, mai ales în mediul online, însă apreciez că trebuie să culegem tot ce a fost bun. Urmează patru ani, o perioadă destul de grea; ne dorim anumite schimbări, dar trebuie să fim realiști, schimbările nu vin peste noapte. Cu pași mici, dar siguri, cred că putem face ceva bun pentru profesia de avocat.

Nicolae Cîrstea: Care sunt ideile, proiectele cu care vine avocatul George Moloman în cadrul Consiliului Baroului București?

George Moloman: Așa cum am arătat în campania electorală, echipa ADSA are 12 puncte pe care dorește să le atingă. Nu știm dacă le vom soluționa pe toate, dar, cel puțin din perspectiva mea, am să pun umărul și voi milita în primul rând pentru transparență, pentru o bună funcționare a serviciului de ajutor judiciar; voi milita, bineînțeles, pentru o mai bună comunicare cu instituțiile statului – și mă refer aici în mod special la Ministerul Justiției, Ministerul Public și, evident Înalta Curte de Casație și Justiție. Voi milita în primul rând pentru o bună funcționare a Consiliului Baroului București. Evident că aceste lucruri nu le voi face singur – nu e posibil așa ceva –, însă voi pune umărul ca lucrurile să se pună în mișcare și, evident, să facem ceea ce ne-am propus.

Nicolae Cîrstea: Care sunt, din perspectiva dumneavoastră, problemele stringente ale avocaturii bucureștene astăzi?

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

George Moloman: Sunt mai multe. Așa cum am mai spus, avem probleme în primul rând de comunicare, de transparență, de apărare a prestigiului profesiei de avocat; avem probleme și la Casa de Asigurări, trebuie să recunoaștem – aici mă refer strict la fondul de pensii –, dar sunt alți avocați care se ocupă de acest lucru și pe care o să-i susțin cu toată tăria. În ceea ce privește punctele pe care noi vrem să le atingem în viitorul apropiat, sunt pentru o comunicare între consilieri, să fim uniți și, evident, să susținem nu numai Baroul București, dar să susținem și UNBR, pentru că numai la nivel central putem să facem lucrurile să se miște într-o direcție bună.

Nicolae Cîrstea: Vă mulțumesc, d-le avocat, și vă doresc succes pentru acest mandat!

George Moloman: Vă mulțumesc frumos!

Avem probleme în primul rând de comunicare, de transparență, de apărare a prestigiului profesiei de avocat was last modified: decembrie 4th, 2019 by Moloman George

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter