Autorităţi publice vs. instituţii publice/instituţiile de interes şi utilitate publică. Delimitări conceptuale

22 iun. 2016
Vizualizari: 11205

Despre

  • Sub acest aspect, se constată faptul că actuala Lege a contenciosului administrativ, luând în considerare Deciziile Curţii Constituţionale, a înlocuit sintagma „autoritate administrativă”
  • Noţiunea de autoritate administrativă este utilizată în continuare atât de către legiuitorul constituant, cât şi de către legiuitorul organic
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Autorități publice vs. instituții publice/instituțiile de interes și utilitate publică. Delimitări conceptuale was last modified: iunie 21st, 2016 by Oliviu Puie

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Oliviu Puie

Oliviu Puie

Este autor a peste 100 de studii publicate în cele mai prestigioase reviste de specialitate (Dreptul, Revista Română de Drept Privat , Pandectele Române, Revista Română de Jurisprudență, Revista Română de Executare Silită), precum și în volumele unor conferințe naționale și internaționale.
A mai scris: