ANSPDCP. Stadiul elaborării ghidurilor referitoare la mijloacele asigurării unei aplicări unitare a Regulamentului General privind Protecția Datelor

19 Iun 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 290

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 30 de zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Într-un comunicat Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal Protecția Datelor a trasmis următoarele:

„În cadrul Plenarei a Grupului de Lucru Art. 29, desfășurată în perioada 7-8 iunie 2017, s-a analizat stadiul elaborării ghidurilor referitoare la consimțământ, transparență, certificare, încălcările de securitate, transferuri și profiling, destinate asigurării unei aplicări unitare a Regulamentului General privind Protecția Datelor.

Cu această ocazie s-a stabilit urgentarea finalizării acestora la nivelul subgrupurilor desemnate, în scopul adoptării în cadrul Plenarei din toamnă.
De asemenea, au fost discutate și propunerile primite față de Ghidul preliminar privind evaluarea de impact, care urmează a fi pregătit pentru adoptare în formă finală la următoarea plenară”.

În cursul acestei reuniuni au fost stabilite anumite aspecte organizatorice referitoare la desfășurarea primei evaluări anuale a Acordului de confidențialitate România-USA.

Sursa informației

ANSPDCP. Stadiul elaborării ghidurilor referitoare la mijloacele asigurării unei aplicări unitare a Regulamentului General privind Protecția Datelor was last modified: iunie 19th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter