Titus Prescure

Titus Prescure

Este doctor în drept comercial și profesor universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universității Transilvania din Brașov.


A urmat mai multe specializări postuniversitare în drept administrativ, drept comercial și insolvență comercială și a fost, de-a lungul timpului, judecător, director al Oficiului registrului comerțului Brașov și directorul Direcției juridice și de control a Societății de Investiții Financiare Transilvania S.A. Brașov.
Este specializat în materia contractelor civile și comerciale, a valorilor mobiliare societare, contencios administrativ și fiscal, dreptul concurentei și materia societăților comerciale și a registrului comerțului.
Este autorul sau co-autorul unor monografii privind insolventa comercianților, regimul juridic al registrului comerțului și a publicat cursuri universitare de contracte civile, arbitraj comercial și dreptul concurenței; este autorul a peste 40 de studii de specialitate în materia dreptului civil și comercial precum și în domeniul insolvenței comerciale, apărute în prestigioase reviste de specialitate, de circulație națională și internațională.
Este secretar general al Curții de Arbitraj Comercial de pe lângă CCI Brașov.

Sursă info și foto

Postări - Titus Prescure