Dorin Petcu

Dorin Petcu

Este practician în insolvență, Ţuca Zbârcea & Asociaţii.


Și-a început activitatea în 1996 ca ofiţer de credit într-o bancă din România, având responsabilităţi extinse – de la acordarea creditelor şi până la rambursarea acestora, inclusiv operaţiuni de restructurare şi recuperare. Anul 2002 a reprezentat o cotitură, abordând zona de consultanţă, întâi în calitate de consultant credite în derularea proiectului „EBRD – BCR Finance Facility Program” timp de doi ani, iar ulterior în cadrul echipei Managerului Fondului Român pentru Eficienţa Energiei, pentru un an.
În 2005, Dorin Petcu a fost cooptat în echipa de finanţări de proiecte a Raiffeisen Bank România, specializându-se în domeniul finanţărilor de proiecte şi beneficiind de numeroase cursuri în domeniu şi de practică în cadrul Departamentului de Finanţări de Proiecte Internaţionale din Raiffeisen International.
Între anii 2007 şi 2009, îşi desfăşoară activitatea în zona finanţărilor imobiliare ocupând poziţia de Manager Financiar la Willbrook Management International.
Începând din 2009, a lucrat exclusiv în proiecte vizând recuperarea creanţelor bancare, printre altele în calitate de Director al Departamentului de Recuperare al Băncii Millennium.
În octombrie 2012, s-a alăturat echipei TZA Insolvenţă S.P.R.L., fiind coordonatorul serviciilor de restructurare şi insolvenţă.