Laura Farca

Laura Farca

Este avocat cu peste 10 ani de experienţă atât în activitatea de consultanţă, cât şi în reprezentarea clienţilor în faţa instanţelor judecătoreşti şi administrativ-jurisdicţionale, experienţă dobândită în cadrul unor prestigioase societăţi de avocatură.

Laura s-a specializat în acordarea de asistenţă juridică unor societăţi române şi străine în domeniul achiziţiilor publice (incluzând procedurile de reprezentare în faţa Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor), real estate şi drept societar. Experienţa Laurei acoperă şi dreptul muncii, protecţia datelor cu caracter personal şi dreptul mediului.

Una dintre priorităţile Laurei a fost împărtăşirea experienţei acumulate prin publicarea de articole în domeniul achiziţiilor publice.

Laura Farca a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti în 2004 şi este membră a Baroului Bucureşti din 2005. A absolvit cursurile Masterului de Dreptul Afacerilor al Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti în 2005 şi al Masterului Achiziţii Publice, Concesiuni şi PPP din cadrul aceleiaşi facultăţi în anul 2014.

Postări - Laura Farca