„AUTODENUNT” (1)

17 sept. 2010
2.885 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pentru fiecare dintre noi, anumite evenimente/situații/împrejurări pot fi considerate decisive pentru destinul nostru personal sau profesional. Este valabil și pentru mine.

Cineva a avut încredere în noi la un moment dat, a investit în noi (sentimental, uman, profesional) sau ne-a încurajat într-un anumit demers. La fel am „pățit” și eu.

Aleg să recunosc sincer toate acestea pentru că, nu-i așa, ce am fi fără încrederea oamenilor de lângă noi, fără încurajările lor? Să se „încarce” cineva cu dorințele tale, cu sentimentele și încrederea ta în realizarea unui anumit obiectiv, nu-i ușor lucru.

Câți dintre noi reușim să ne încărcăm cu dorințele unui prieten/iubit/coleg și să vedem prin ochii lui realizarea acestor vise? Eu recunosc că foarte greu sau deloc… Recunosc astfel că sunt egoist. Vorbesc prea mult despre „mine”.

Aleg să-mi recunosc limitele și poate voi reuși să fiu un prieten/iubit/coleg mai bun în viitor. Sper ca acesta să fie primul pas și să reușesc să evoluez. Sper să câștig această luptă cu mine însumi.

Să renunți la tine și să crezi împreună cu cineva în dorințele, visele și obiectivele lui… Cunoașteți ceva mai frumos? Pentru mine e sentimentul suprem.

Spun, așadar, mulțumesc! (Ce frumos sună acest cuvânt, nu?). Mulțumesc pentru tot!

Nicolae Cîrstea


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC – PRO UNIVERSITARIA – EDITURA NEVERLAND, acum și al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuție al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

În prezent este director general al acestor companii.

 

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II
„AUTODENUNT” (1) was last modified: septembrie 4th, 2020 by Nicolae Cîrstea

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: