Au fost aprobate formularele de avize de înscriere privind înregistrările efectuate în Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară şi instrucţiunile de completare

6 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 268

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În M. Of. nr. 730 din 5 septembrie 2019 a fost publicat OMJ nr. 3431/C/2019 pentru aprobarea formularelor de avize de înscriere privind înregistrările efectuate în Registrul Național de Publicitate Mobiliară și a instrucțiunilor de completare a acestor formulare.

În continuare, vom prezenta o serie de dispoziții relevante din conținutul acestui Ordin.

Monitor Dosare

Astfel, art. 1 debutează prin a specifica următoarele aspecte: „Se aprobă formularele de avize de înscriere în baza cărora se efectuează înregistrările în Registrul Național de Publicitate Mobiliară, denumit în continuare Registru sau RNPM, al căror conținut este prevăzut în anexele nr. 1 – 50, care fac parte integrantă din prezentul ordin.”

Totodată, în art. 2 se vorbește despre formularul de aviz de înscriere care „va fi prezentat operatorului ori agentului acestuia de către persoana interesată sau de către reprezentantul său legal ori convențional.”

În concordanță cu dispozițiile art. 7 în cadrul formularului de aviz de ipotecă modificator se pot efectua 23 de tipuri de modificări, solicitantul având posibilitatea de a selecta un singur tip de modificare în cadrul aceluiași formular”, iar menționăm și faptul că nu vor putea fi înscrise în Registru bunuri mobile noi, chiar dacă aceste bunuri fac obiectul aceluiași contract de ipotecă, întrucât acestea sunt deja înregistrate în Registru prin completarea unui aviz de ipotecă inițial.

 

Au fost aprobate formularele de avize de înscriere privind înregistrările efectuate în Registrul Național de Publicitate Mobiliară și instrucțiunile de completare was last modified: septembrie 6th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter