Au fost 4 ani încărcați, 4 ani foarte frumoși

3 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1281
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universul Juridic: Felicitări, ați încheiat cursurile facultății de Drept, o facultate extrem de frumoasă și de importantă pentru cariera dumneavoastră viitoare. Cu ce impresii terminați?

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Ileana Stăncescu: Au fost 4 ani încărcați, 4 ani foarte frumoși pentru perioada asta a vieții noastre, a vieții tuturor, de altfel. Am rămas cu foarte multe lucruri după acești 4 ani, cu prietenii care s-au legat între mine și colegii mei. De asemenea, trebuie să spun faptul că am avut parte de cadre didactice extraordinare, care au ajutat la formarea noastră ca oameni și la înalta noastră pregătire profesională.

Universul Juridic: Dacă ar fi să rememorați primul curs, prima impresie când ați pășit prima oară în facultate?

Ileana Stăncescu: Primul curs cred că se întâmpla să fie la Drept Roman și era un amfiteatru plin de oameni, toată lumea era foarte emoționată. A pășit dl Molcuț în sală și  subit toată atenția a fost concentrată asupra dânsului. Da, a fost un moment încărcat de emoție.

Universul Juridic: Ce sfaturi ați da unor tineri care astăzi dau admiterea la Drept?

Ileana Stăncescu: Nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar dacă aș putea să vorbesc din prisma experienței mele aș spune să-și urmeze visul indiferent de orice și în cazul unei dezamăgiri, în cazul când rezultatul de la admitere nu este cel așteptat de ei, să fie consecvenți și dacă își doresc să urmeze cursurile acestei facultăți să o facă și să urmeze o viitoare carieră juridică.

Universul Juridic: Către ce profesie liberală mergeți?

Ileana Stăncescu: Visul meu este să ajung magistrat și cred că o să mă îndrept către INM.

Universul Juridic: Aveți o motivație, presupun că v-ați format în anii aceștia?

Ileana Stăncescu: Motivația a existat dintotdeauna. Pe parcursul acestor ani nu am făcut decât să mi-o întăresc în acest sens. Cred în ideea de bine, de adevăr și crezul meu este conform principiilor acestei nobile profesii.

Universul Juridic: Este un moment trist – a dispărut un mare profesor. Aș vrea să vă spuneți câteva cuvinte, presupun că v-a fost profesor în acești ani.

Ileana Stăncescu: Într-adevăr, dl Ciobanu mi-a fost profesor. Am avut onoarea de a fi studenta d-lui în acest an. Exact cum au spus și profesorii noștri și colegii noștri, a fost un om extraordinar, un înalt profesionist al Dreptului și nu pot decât să-mi exprim regretul pentru trecerea d-lui în neființă.

 

Pachet: Principiile procedurei judiciare
Au fost 4 ani încărcați, 4 ani foarte frumoși was last modified: iulie 29th, 2016 by Ileana Stăncescu
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Ileana Stăncescu

Ileana Stăncescu

Este absolventă a Facultății de Drept, Universitatea din București - promoția 2016.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter