Asociația Studenților în Drept din București organizează evenimentul „Învață să fii student!” (Ediția a VII-a)

21 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 298

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț publicat online, Asociația Studenților în Drept din cadrul Universității din București organizează în perioada 22 septembrie 2019 – 26 septembrie 2019 evenimentul „Învață să fii student!”, ajuns la ediția a VII-a.

La acest eveniment are ca scop prezentarea studenției, cu tot ce înseamnă, începând de la activități de socializare, distracție, sfaturi pentru primul an de facultate, tips & tricks despre cum este viața în București, răspunsuri la întrebările cele mai frecvente și este dedicat bobocilor la Facultatea de Drept, Universitatea din București, indiferent de forma de învățământ la care a fost admis (ZI/ID).

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru a asigura participarea, cei interesați sunt rugați să completeze următorul formular până pe 15 septembrie 2019, ora 23:59.

Pentru mai multe detalii, verificați sursa informației.

Sursa informației

Asociația Studenților în Drept din București organizează evenimentul „Învață să fii student!” (Ediția a VII-a) was last modified: august 21st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter