Conferința „Perspective de carieră"

696       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Asociaţia Studenţilor în Drept anunță conferinţa „Perspective de carieră” 📅 10 mai 2017 București Asociaţia Studenţilor în Drept anunță conferinţa „Perspective de carieră”

Data 10 mai 2017
Locația Facultatea de Drept.
Speakeri conf. univ. dr., avocat Andrei Zarafiu; auditor de justiţie Georgiana Rizoiu; avocat stagiar Antonia Nastasiuc.

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț de pe pagina de Facebook, Asociația Studenților în Drept organizează conferința „Perspective de carieră”.

Conferința va avea loc în ziua de miercuri, 10 mai 2017, în sala Petre Antonescu, începând cu ora 14.00 și va aborda subiectul alegerii unei profesii juridice, în special cea de magistrat sau avocat.

Speakerii din cadrul conferinței vor fi:

– conf. univ. dr., avocat Andrei Zarafiu;
– auditor de justiție Georgiana Rizoiu;
– avocat stagiar Antonia Nastasiuc.

Invitații vor  răspunde la întrebările studenților referitoare la profesiile juridice și îi vor informa în privința alegerii drumului pe care aceștia doresc  să îl urmeze ca viitori absolvenți ai Facultății de Drept.

Asociația Studenților în Drept anunță conferința „Perspective de carieră” was last modified: mai 4th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter