Asigurarea unei practici unitare privind modul de stabilire a cauzelor urgente care se vor judeca de către instanțele din țară

26 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 159

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe pagina oficială a Consiliului Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) s-au publicat mai multe comunicate ale instanțelor din țară cu privire la asigurarea unei practici unitare privind modul de stabilire a cauzelor urgente care se vor judeca pe durata stării de urgență.

Decizia Curții de Apel Timișoara poate fi vizualizată aici, împreună cu următoarele precizări.

Curtea de Apel Ploiești a stabilit judecarea următoarelor cauze.

Curtea de Apel Constanța a luat următoarea decizie, alături de următoarele precizări.

Tribunalul Prahova a luat următoarea decizie.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Asigurarea unei practici unitare privind modul de stabilire a cauzelor urgente care se vor judeca de către instanțele din țară was last modified: aprilie 1st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter