ASF. Dosarele în vederea autorizării vor putea fi depuse online începând din 28 octombrie 2021

29 oct. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 133

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) informează că, începând din data de 28 octombrie 2021, dosarele în vederea autorizării vor putea fi încărcate în portalul online pentru autorizări al ASF.

În acest sens, Autoritatea a finalizat etapa a doua a implementării portalului de autorizări, instrument online ce facilitează procesul de autorizare pe piața financiară non-bancară, astfel încât persoanele și entitățile care vor să depună un dosar în vederea autorizării nu mai sunt nevoite să se deplaseze la sediul Autorității.

Totodată, volumul de documentație letrică va fi redus, iar portalul de autorizări (care poate fi accesat aici) va reprezenta un mijloc alternativ la depunerea dosarelor de autorizare.

Astfel, noua funcționalitate a platformei electronice permite colectarea, prelucrarea și analiza facilă a cererilor de autorizare, respectiv a operațiunilor asimilate procesului de autorizare, urmărind, în acest sens, simplificarea și eficientizarea tuturor activităților de autorizare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și ASF. România va ocupa poziția de membru în Comitetul Executiv al IOPS pentru încă doi ani

ASF. Dosarele în vederea autorizării vor putea fi depuse online începând din 28 octombrie 2021 was last modified: octombrie 28th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.