ASF. Concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de execuție de Consilier juridic, în cadrul Serviciului Contencios, Somații și Recuperări Creanțe, Direcția Juridică − 13 septembrie 2021

23 aug. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
3.268 views

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) organizează un concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de consilier juridic, în cadrul Serviciului Contencios, Somații și Recuperări Creanțe, Direcția Juridică, începând cu data de 13 septembrie 2021.

Astfel, concursul va consta în următoarele probe:

− Interviul preliminar, ce va fi alcătuit din două probe:

a) Proba scrisă de verificare a cunoștințelor necesare ocupării postului de consilier juridic, în perioada 13 septembrie-16 septembrie 2021, la sediul ASF;

b) Interviul preliminar propriu-zis, în perioada 20-23 septembrie 2021, la sediul ASF.

− Interviul socio-profesional, în perioada 4-5 octombrie 2021, la sediul ASF, ce va fi susținut numai de candidații declarați admiși în urma interviului preliminar.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 3 septembrie 2021, ora 24:00, și acestea vor cuprinde următoarele documente:

− Copie a actului de identitate al candidatului;

− CV în format Europass, semnat pe toate paginile;

− Scrisoare de motivație;

− Cel puțin o scrisoare de recomandare, care atestă experiența profesională;

− Formular de candidatură, model anexat;

− Documente justificative: diplome de absolvire și/sau certificate care să ateste pregătirea de specialitate și pregătirea complementară.

Documente justificative solicitate de resurse umane doar candidaților admiși în etapa finală a concursului:

− Documentele care atestă studiile/calificările/atestările;

− Documente care atestă experiența și competența profesională;

− Document care atestă vechimea în muncă și specialitate;

− Documente care atestă decizia de pensionare, după caz.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Pentru mai multe detalii legate de condițiile de participare, tematică, bibliografie și atribuțiile postului, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și ASF. Nota de ghidaj privind furnizarea ajutorului umanitar legat de COVID-19 în zonele care fac obiectul măsurilor restrictive ale UE

ASF. Concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de execuție de Consilier juridic, în cadrul Serviciului Contencios, Somații și Recuperări Creanțe, Direcția Juridică − 13 septembrie 2021 was last modified: august 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter