ASF. Acreditarea cursului „Educație economico-financiară pentru profesori”

7 apr. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 16

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), împreună cu Ministerul Educației, Banca Națională a României, Asociația Română a Băncilor, Institutul Bancar Român și Institutul de Studii Financiare, anunță acreditarea singurului curs integral „Educație economico-financiară pentru profesori”.

Astfel, cursul este destinat personalul didactic din învățământul gimnazial care predă disciplina „Educație socială” elevilor de clasa a VIII-a.

De asemenea, personalul didactic din învățământul gimnazial care predă disciplina „Educație socială” elevilor din clasa a VIII-a se poate înscrie la Institutul Bancar Român (IBR), începând cu luna aprilie 2021, conform informațiilor afișate pe site-ul instituției, iar în urma absolvirii acestui curs cu o durată de 40 de ore, profesorii vor obține 10 credite profesionale transferabile. 

Totodată, acest demers instituțional, prin intermediul căruia profesorii sunt formați pentru a preda noțiuni de educație financiară, reprezintă piatra de temelie pentru dobândirea de cunoștințe economico-financiare de către elevii claselor a VIII-a și pentru îmbunătățirea comportamentului financiar.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și ASF. Analize indicatori specifici activității de protecție a consumatorilor

ASF. Acreditarea cursului „Educație economico-financiară pentru profesori” was last modified: aprilie 6th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter